Groene Bronx Sneakers BCAPSULEX Bronx

1P5Q54XYPj
Groene Bronx Sneakers BCAPSULEX Bronx
Info Omschrijving

Steel de show met deze metallic groene statement sneakers 66151-V-2206 van het merk Bronx met armyprint vierkante veterringen en oversized veters! Dit toffe model is gemaakt van metallic geprint leer heeft een binnenvoering van leer en textiel en een uitneembaar voetbed. De bijzondere zool met een doorzichtig gedeelte heeft een stootrand op de neus en de hiel en een ribbelprofiel aan de onderkant. Draag ze sportief bij je favoriete jeans of lekker nonchalant bij een jurkje.

Productspecificatie
Omoda-nummer 87092
Artikelnummer 66151-V-2206
Hoofdkleur groen
Categorie Sneakers
Voering Leer Textiel
Buitenkant Leer
Zool Rubber
Kenmerken Merkopdruk Uitneembaar voetbed Print
Groene Bronx Sneakers BCAPSULEX Bronx Groene Bronx Sneakers BCAPSULEX Bronx Groene Bronx Sneakers BCAPSULEX Bronx Groene Bronx Sneakers BCAPSULEX Bronx

Toevallige categorieën

Wij zijn goed in verzekeren, jij bent goed in de rest. Klik gerust verder en ontdek of we bij elkaar passen.

Blauwe Esprit Sneakers 028EK1W029 Esprit

Zelf is de verzekeraar die jou gewoon goed verzekert. Zodat jij weer verder kan met waar jij goed in bent: leven.

Meer over Zelf

Overstappen, schade melden of opzeggen? Je regelt het eenvoudig bij Zelf.

Overstappen? We regelen het voor je. En je verzekering gaat pas in als je oude is opgezegd, dus nooit dubbele kosten.

Stap nu over

Schade melden kan bij ons in een handomdraai online gedaan worden. Wij maken het dan zo snel mogelijk in orde.

Meld je schade

Opzeggen of wijzigen kan altijd. Doe het zelf eenvoudig online.

Zwarte Floris van Bommel Enkellaarsjes 85192 Floris van Bommel

Al je verzekeringen goed geregeld bij Zelf. Een gerust gevoel!

Onze autoverzekering is niet altijd de goedkoopste. Maar we staan vaak in de top van vergelijkers. Zij beoordelen naast prijs ook op kwaliteit en service.

Bereken nu je premie

Sorel Torpeda Ankle Strap Zwart

We gaan op reis en wat nemen we mee? Een gerust gevoel. Van Zelf. Kies de dekking die bij jou past. Zo ben je nooit onder-, maar ook niet oververzekerd.

Witte Nubikk Sneakers NOAH CLASSIC ONE STRAP Nubikk

Heb je waardevolle spullen die je graag verzekert tegen brand of diefstal? Dan hebben wij een hele goede inboedelverzekering voor jou.

Vans Old Skool Groen

Kleurloze Collonil Flacon 12001000 Collonil

Snelle reactie, duidelijke communicatie. Exact wat ik van de verzekeraar mag verwachten.

Degene die de telefoon opnam, toen ik de schade ging melden, was heel vriendelijk, duidelijk en behulpzaam.

Vriendelijke meneer aan telefoon die minder tijd besteedde aan dat de kosten gedekt zouden worden maar in dit geval meer tijd om te vragen hoe het met mijn man ging.

Snel, zonder lastige/moeilijke vragen en probleemloos wordt alles naar mijn wens afgewikkeld.

Zelf krijgt als klantcijfer een 7,9 op basis van bijna 4.000 beoordelingen

Publicaties

STEUN ACTIES TEGEN WAPENHANDEL

Doneer op NL11 TRIO 0390 407 380 of doneer online .

Free People GOT YOU TEDDY BODYSUIT Body
hoe we met weinig geld veel doen

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Aanmelden

WAPENHANDEL TWEETS WEEK 11 2018

Blauwe Fred de la Bretoniere Loafers 120010016 Fred de la Bretoniere
uit internationale media

25 artikelen over wapenhande uit internationale media

News on international arms trade: Witte Tommy Hilfiger Sneakers TOMMY STAR METALLIC SNEAKER Tommy Hilfiger
!

Submarines for swap

VREEDZAAM EUROPA

De EU beperkt wapenhandel maar steunt ook wapenindustrie. Hoe kan dat? Lees verder

WAT IS WAPENHANDEL?

Wie verkoopt, wie verdient eraan en wat kunnen we doen? Geox J SandKyle C J42E1C Zwart

Ons youtube kanaal

WAPENEXPORTKAART

In een oogopslagnaar welke landen Nederland wapens exporteerde sinds 1997 en wat er aan is verdiend. Vagabond DAISY 4209240 Zwart

Springstof, Vredesmagazine mei 2009, samenstelling Frank Slijper

Nederlandse firma werft huurlingen

Vooral na 11 september en de daaropvolgende oorlogen in Afghanistan en Irak is de branche van zogenaamde private military companies explosief gegroeid. Met de groeiende militaire aandacht voor piraterij voor de kust in de Hoorn van Afrika is daar een nieuwe dimensie aan toegevoegd.

(PSF - www.privatesecurityforces.org ) is de nieuwe naam in huurlingenland. Wat daar bijzonder aan is? Het bedrijf heeft kantoren in Nederland en Engeland en is gevestigd op de Seychellen - niet alleen dicht bij het hart van de piraterij in Somalische wateren, maar ook in juridisch opzicht waarschijnlijk aantrekkelijk. Directeur is de Nederlander Johan van de Ven. In mei gaf PSF een persbericht uit waarin het vraagt om nieuwe krachten: “werkzekerheid in tijden van crisis” kopte het bericht. Je missie: ontvoerders in Venezuela en Colombia overmeesteren, piraten in Somalië bevechten en beveiligen in conflictgebieden als Irak en Afghanistan. Salarissen variërend van 200 tot 1.000 dollar per dag zijn geen uitzondering volgens de firma. Voor deelname aan een instructieprogramma in Nederland moet je alleen wel eerst 2.800 euro betalen. Voor ambitieuzere types is er voor 5.000 euro een speciaal programma in Israël waar, in tegenstelling tot elders, met scherpe munitie mag worden geoefend. Ook is operationele kwaliteit gegarandeerd. Instructeurs van PSF zijn afkomstig uit Israëlische elite-eenheden en hebben allemaal gewerkt voor de geheime dienst Shin Beth. Het is duidelijk dat PSF geen stadswachten en voetbalsuppoosten ronselt. Wie de website bezoekt ziet tot de tanden bewapende en gemaskerde types. Tot dusverre was Nederland tamelijk onbekend met dat fenomeen. Vooruitlopend daarop had de Adviesraad Internationale Veiligheid (AIV) de regering in december 2007 al de aanbeveling gedaan hiervoor adequate wetgeving op touw te zetten . “Ter verkleining van de kans op wangedrag waaraan (medewerkers van) PMC’s zich schuldig zouden kunnen maken en om genoegdoening te verlenen aan slachtoffers van mogelijke misdrijven die door toedoen van private bedrijven zijn begaan, dringt de AIV er bij de regering op aan betere juridische waarborgen te scheppen. Onbekend is in hoeverre de wetgever hier al mee aan de slag is. Onduidelijk is ook hoe PSF, met z’n hoofdkwartier op de Seychellen, zich tot de huidige wetgeving verhoudt. Al te geheimzinnig doet PSF overigens niet: journalisten worden aangemoedigd zich op te geven: hoofdprijs zijn twee gratis plaatsen in een cursus met ongelimiteerde (beeld)verslaggevingsmogelijkheden! Dat de wereld van huurlingen en beveiligers niettemin dikwijls een schimmige is, bewijzen niet alleen de talloze schandalen die in de Verenigde Staten spelen rond megafraude, moordpartijen en ander buitensporig geweld in Irak en Afghanistan. Onze eigen Nederlandse Telegraaf kwam eind mei met de onthulling dat het bedrijf Global Security Providers, opgericht in 2006 ( Bruine Veterschoenen met Luipaardprint Replay
), een dekmantelfirma van de militaire inlichtingendienst MIVD zou zijn geweest, opgericht om in contact te komen met geldschieters van Al-Qaeda en de Taliban. “Het bedrijf werkte vanuit de Jordaanse hoofdstad Amman en richtte zich op de beveiliging van steenrijke Arabieren. De missie had tot doel dat er in met name in Saoedi-Arabië werd getracht contact te leggen met sjeiks die werden beschouwd als potentiële terreurfinanciers. Het beveiligen van de villa's van rijke sjeiks zou gepaard gaan met het aanleggen van afluisterapparatuur. De Amerikanen en de Britten waren naar verluidt zeer geïnteresseerd in de Nederlandse operatie”, aldus verslaggever Joost de Haas. Interne ruzies en verdachtmakingen maakten echter na een jaar een einde aan de gevoelige operatie. Het ministerie van Defensie weigert commentaar te geven op de kwestie.
(met dank aan Martin Broek, zie: I Love Shoes FRANCETTE Blauw
; zie ook Joost de Haas, “ Bewaking sjeiks dekmantel MIVD”, De Telegraaf, 30 mei 2009)

Ruimte • Vertrouwen • Verantwoordelijkheid

Bovenbuurtweg

  • Bezoekadres Bovenbuurtweg 1 6717 XA Ede
  • Postadres Postbus 460 6710 BL Ede

[email protected] Bel 0318 - 63 25 05

Zandlaan

  • Bezoekadres Zandlaan 25 6717 LN Ede
  • Postadres Postbus 460 6710 BL Ede

[email protected] Bel 0318 - 47 71 00

Praktijkonderwijs

  • Bezoekadres Zandlaan 25 6717 LN Ede
  • Postadres Postbus 460 6710 BL Ede

[email protected] Bel 0318 - 47 71 00

CSG Het Streek

  • Bezoekadres Zandlaan 25 6717 LN Ede
  • Postadres Postbus 460 6710 BL Ede

Grijze Via Vai Espadrilles 5012015 Via Vai
Bel 0318 - 47 71 00

Algemene inkoopvoorwaarden
Roze Lazamani Sandalen 85028 Lazamani